Kreu Ekonomi Lajm i mire: KEDS rregullon bllokun B2 dhe A3

Lajm i mire: KEDS rregullon bllokun B2 dhe A3

nga Kontabilisti

Stabilizohet situata e furnizimit me energji elektrike pas rikthimit të bllokut B2 dhe A3Njoftojmë konsumatorët se janë ndalur kufizimet e energjisë elektrike me hyrjen në prodhim të bllokut B2 dhe A3, pasi që gjendja është stabilizuar për momentin.Pavarësisht kësaj, kursimi është i domosdoshëm! Prandaj, ftojmë konsumatorët t’i bashkohen thirrjes sonë për kursim të energjisë sepse çdo kilovat është i rëndësishëm të kursehet duke marrë parasysh krizën energjetike që ka kapluar gjithë botën.Ne në vazhdimësi do ju përcjellim udhëzime praktike se si mund ta kurseni energjinë elektrike dhe ta përdorni racionalisht. Në këto rrethana të vështira, ajo se çfarë na duhet është të jemi të bashkuar për tejkalimin e krizës.Bashkë ia dalim!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni