Kreu Ekonomi Lajm i mire: kështu do te subvencionohet rryma nga Qeveria (Shiko ketu)

Lajm i mire: kështu do te subvencionohet rryma nga Qeveria (Shiko ketu)

nga Kontabilisti

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se kushdo që kursen më pak energji elektrike në shtator se në shtator të vitit të shkuar do të subvencionohet. “Për shembull nëse janë shpenzuar 1000 kilovatë orë vitin e shkuar dhe sivjet 900, mund të konsiderohet se është bërë kursim prej 10 për qind. Për këtë përqindje do ta mbështesim subvencionimin e faturës 20 për qind. Dyfishin e kursimit që e bëjnë qytetarët”, ka thënë Murati.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni