Kreu Financa Lajm i mirë. Ky informacion është per shtesa për lehona

Lajm i mirë. Ky informacion është per shtesa për lehona

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, punes dhe transfereve njofton se jane ekzekutuar shtesat per lehona per muajin Prill 2023 raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni