Kreu Financa Lajm i mirë nga Ministri i Financave për platformen superpuna

Lajm i mirë nga Ministri i Financave për platformen superpuna

nga Kontabilisti

Që në javën e parë pas lansimit, kemi mbi 1 mijë punëkërkues të regjistruar dhe verifikuar në platformën Superpuna!

Të gjithë të rinjtë e moshës 18-25 vjeç që janë në kërkim të një vendi pune, kanë mundësinë të regjistrohen dhe të gjejnë një vend pune me pagë të garantuar nga shteti.

Për më shumë:
https://superpuna.rks-gov.net

Ju gjithashtu mund të pëlqeni