Kreu Financa Lajm i mire nga Qeveria per te gjithe ju qe paguani në TRUST. Kete vit fillon se zbatuari

Lajm i mire nga Qeveria per te gjithe ju qe paguani në TRUST. Kete vit fillon se zbatuari

nga Kontabilisti

Albin Kurti paralajmroj se do te rritet pensioni per te gjithe kontribut dhenesit ne Kosove. Ketu e gjeni postimin e plote:

Me vendimin e djeshëm të Qeverisë janë rritur pensionet ashtu që të mos kemi asnjë të tillë nën 100 euro. Kësisoj, pensioni bazik, pensioni familjar dhe ai invalidor i punës janë rritur për 11%, kurse pensioni i aftësisë së kufizuar për 33%. E dimë që jemi larg mirëqenies por duam që me rritjen aktuale ekonomike të ndihmojmë shtresat sociale që kanë më së shumti nevojë. Këtë vit planifikojmë të fillojmë edhe reformën e sistemit pensional, që të sigurojmë sistem të drejtë dhe pension të dinjitetshëm për secilin pensionist që ka dhënë kontribut për vendin tonë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni