Kreu Ekonomi Lajm i mire per qytetarë nga Qeveria e Kosoves

Lajm i mire per qytetarë nga Qeveria e Kosoves

nga Kontabilisti

Kthehet furnizimi i rregullt me energji elektrikeFalë bashkëpunimit mes Kosovës dhe Shqipërisë, përkatësisht Korporatës Elektroenergjitike të Kosovës (KEK) dhe Korportatës Elektroenergjitike të Shqipërisë (KESH) është arritur që të evitohen reduktimet që nga ora 14:00 dhe të vazhdojë furnizimi i rregullt me energji elektrike njofton Qeveria e Kosoves.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni