Kreu Financa Lajm i mirë rreth pagesave të shtesave për femijë

Lajm i mirë rreth pagesave të shtesave për femijë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka publikuar një njoftim të rëndësishëm sa i përket administrimit të pagesave për përfituesit e skemave pensionale dhe sociale. Sipas kesaj, njoftohen se me daten 25 te ketije muaji do te ekzekutohen pagesat per Lehona dhe per femije raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni