Kreu Financa Lajm i mire. Sot ekzekutohen pagesat per këtë kategori të personave

Lajm i mire. Sot ekzekutohen pagesat per këtë kategori të personave

nga Kontabilisti

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni