Kreu Financa Lajm i mire: sot pritet te ekzekutohen keto pagesa

Lajm i mire: sot pritet te ekzekutohen keto pagesa

nga Kontabilisti

Sot pritet te ekzekutohen pagesat per biznese per subvencionim te pakos se ringjalljes ekonomike sipas mases 1.1 1.2 dhe 1.3. Pra ketu perfshihet subencionimi i kontributeve pensionale nga Ministria e Financave per biznese. Nese nuk mundet sot thesari ti ekzekoje keto pagesa at her me se largu do te shtyhen per fund te muajit Mars 2022. / Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni