Kreu Financa Lajm i mire: sot pritet te ekzekutohen pagesat per lehona dhe shtesa per femije

Lajm i mire: sot pritet te ekzekutohen pagesat per lehona dhe shtesa per femije

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka publikuar një njoftim të rëndësishëm sa i përket administrimit të pagesave për përfituesit e skemave pensionale dhe sociale. Deri me tani lehonat te cilat kane llogari ne banken NLB jane ekzekutuar. Ne bankat tjera ne ditet ne vijim.

Sipas kesaj, njoftohen se me daten 25 te ketije muaji do te ekzekutohen pagesat per Lehona dhe per femije raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni