Kreu Financa Lajm i mire: të ejtën ekzekutohen pagesat per keto kategori te qytetareve

Lajm i mire: të ejtën ekzekutohen pagesat per keto kategori te qytetareve

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me daten 15 Shtator do te bejë ekzekutimin e pagesave muajin Shtator 2022 të skemave sociale dhe pensioneve raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni