Kreu Financa Lajm i mirë: të Hënen do të ekzekutohen këto kategori të pagesave

Lajm i mirë: të Hënen do të ekzekutohen këto kategori të pagesave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare);

Ju gjithashtu mund të pëlqeni