Kreu Financa Lajm i mire: Të Hënën pritet te ekzekutohen pagesat për këto kategori

Lajm i mire: Të Hënën pritet te ekzekutohen pagesat për këto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me daten 15 Korrik do te bejë ekzekutimin e pagesave muajin Korrik 2022 të skemave sociale dhe pensioneve raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni