Kreu Financa Lista e përfituesve të mbështetjes financiare me kuponë (LISTA)

Lista e përfituesve të mbështetjes financiare me kuponë (LISTA)

nga Kontabilisti

Njoftim

MASHTI njofton 50 kandidatët përfitues të mbështetjes financiare për kuponë për kurse të trajnimit në TI nga lista e mëposhtme, që nuk ju kanë dalë mjetet nga kësti i parë në xhirollogarinë e prindit apo kujdestarit ligjor për shkak të saktësisë së informatave dhe xhirollogarisë së dhënë, se nga dt. 11.02.2022 deri me dt. 18.02.2022 ora 16:00, duhet të dorëzojnë kopjet fizike të dokumentacionit të mëposhtëm në arkivin e MASHTI, kati përdhesë, zyra nr. 4. https://masht.rks-gov.net/…/njoftim-mbeshtetje…

Ju gjithashtu mund të pëlqeni