Kreu Financa Mblidhet Qeveria, merr këtë vendim të rendesishem

Mblidhet Qeveria, merr këtë vendim të rendesishem

nga Kontabilisti

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar sot mbledhjen e 164-të elektronike.

Në këtë mbledhje është miratuar Projektligjin për Promovimin e Përdorimit të Burimeve të Ripërtërishme të Energjisë, ka njoftuar Kryeministria.

Por dhe ka emëruar Komisionin e Pranimit për institucionet e Administratës Shtetërore, për Grupin Specialist i Administrimit të Përgjithshëm, Grupi Nr. 58.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni