Kreu Ekonomi Me datë 18 prill hapet gastronomia, do të punojnë me këtë orar

Me datë 18 prill hapet gastronomia, do të punojnë me këtë orar

nga Flamur Berisha

Kryetari i Odës së Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës (OHT), Hysen Sogojeva është takuar me ministrin e Shëndetësisë Arben Vitia, ku në këtë takim është premtuar se gastronomia do të hapet me 18 prill dhe do të punojë me orar 22:30 apo 23:00.

Sa i përket sallave të mbyllura, sipas OHT akoma nuk ka ndonjë kohë të caktuar se kur mund të fillojnë, mirëpo sipas tyre, me gjasë mbetet të hapen kur të ndodh 60 përqind vaksinimi i popullsisë.

“Nga ky takim u premtua se Hoteleria dhe Gastronomia do të hapet me datë 18 Prill, me orar deri 22:30 apo 23:00! Për momentin, sektori i dasmave ka mbetur pezull, dhe do të mund të funksionojnë vetëm sallat me ambient të jashtëm, ndërsa për sallat e mbyllura akoma nuk ka një kohë të cekur se kur mund të fillojnë, me gjasë mbetet deri të ndodh vaksionimi i 60% të popullsisë”, thuhet në njoftim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni