Kreu Financa Me daten 16 pritet të ekzekutohen këto pagesa

Me daten 16 pritet të ekzekutohen këto pagesa

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me daten 16 Janar do te bejë ekzekutimin e pagesave muajin Janar 2022 të skemave sociale dhe pensioneve raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni