Kreu Financa Me sa vota kalon Trusti dhe sa deputetë duhet të jenë prezent?

Me sa vota kalon Trusti dhe sa deputetë duhet të jenë prezent?

nga Kontabilisti

Qeveria e Kosovës e ka kundërshtuar tërheqjen e 30 % të mjeteve nga Trusti.

Në mbledhjen e mbajtur më 21 prill në formë elektronike, ajo ka dhënë mendim negativ për propozimin që i erdhi nga deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu.

Megjithatë projektligji për Trustin Pensional, i iniciuar nga ky i fundit, do të shqyrtohet në Kuvend.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni