Kreu Ekonomi MEPTINIS nxjerr urdhëresë për shtyrjen e shërbimeve turistike

MEPTINIS nxjerr urdhëresë për shtyrjen e shërbimeve turistike

nga Flamur Berisha

URDHËRESË

Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, nxjerr këtë urdhëresë për shtyrjen e shërbimeve turistike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni