Kreu Financa Ministri i Financave konfirmon ekzekutimin e pagesave per keto kategori

Ministri i Financave konfirmon ekzekutimin e pagesave per keto kategori

nga Kontabilisti

202,252 familje tashmë kanë pranuar edhe për muajin tetor subvencionin për kursim të energjisë elektrike.A keni kursyer ju energjinë elektrike në tetor, dhe sa është subvencioni që keni përfituar?

Shumën e subvencionit (nëse jeni kualifikuar) mund ta shihni tek “Transaksionet” në llogarinë online me furnizuesin KESCO, ose mund ta shihni kur të pranoni faturën e radhës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni