Kreu Biznes Ministri i Financave prezanton masat perfituese te bizneseve dhe qytetareve nga ringjallja ekonomike

Ministri i Financave prezanton masat perfituese te bizneseve dhe qytetareve nga ringjallja ekonomike

nga Flamur Berisha

A

Ju gjithashtu mund të pëlqeni