Kreu Shpallje pune Ministria e Financave: Hapet konkurs pune per poziten Drejtor ne Agjensine e Punesimit

Ministria e Financave: Hapet konkurs pune per poziten Drejtor ne Agjensine e Punesimit

nga Kontabilisti

Pozita e Drejtorit Ekzekutiv në Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës është e hapur!

Si Drejtor Ekzekutiv, do të keni mundësinë të koordinoni zbatimin e politikave, të siguroni efikasitetin e buxhetit, dhe të udhëheqni një ekip të përkushtuar drejt arritjes së qëllimeve të përbashkëta. 💼

Kërkesat për kualifikim përfshijnë:

• Aftësi të shkëlqyera drejtuese dhe organizative në menaxhimin strategjik

• Përvojë substanciale në udhëheqje dhe zbatimin e politikave në një kontekst institucional 📈

• Njohuri të thelluara në menaxhimin e burimeve njerëzore dhe financiar💡

• Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi

Detajet lidhur me kriteret për aplikim i gjeni në vegëzën në vijim: https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details…

Afati i fundit për aplikim: 17 korrik 2024.

Nëse jeni gati për një sfidë të re dhe të kontribuoni në rritjen dhe suksesin e Agjencisë së Punësimit të Republikës së Kosovës, aplikoni tani!

Mund të jetë një imazh i teksti

Ju gjithashtu mund të pëlqeni