Kreu Ekonomi Ministria e Financave njoftim për qytetarë. Dita e aplikimit është 25 nëntor 2021

Ministria e Financave njoftim për qytetarë. Dita e aplikimit është 25 nëntor 2021

nga Flamur Berisha

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 25 nëntor 2021 do të mbahet ankandi i gjashtëmbëdhjetë i letrave me vlerë për vitin 2021.

Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro.

“Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (5 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Financave.

Ministria thotë se për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë duhet të kontaktohet ndonjërën nga bankat komerciale që operojnë në Kosovë. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni