Kreu Financa Ministria e Financave njofton se është hapur aplikimi për fëmijët e lindur nga viti 2010

Ministria e Financave njofton se është hapur aplikimi për fëmijët e lindur nga viti 2010

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfeteve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2010 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë. Në vijim mund të gjeni vegëzën për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Security/Index…

Ju gjithashtu mund të pëlqeni