Kreu Financa Ministria e Financave të hënen ekzekuton pagesat për këtë kategori

Ministria e Financave të hënen ekzekuton pagesat për këtë kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me daten 17 Tetor do te bejë ekzekutimin e pagesave muajin Tetor 2022 të skemave sociale dhe pensioneve raporton kontabilisti.info. Njeashtu ne kete muaj do te ekzekutohen shtesat nga 100 euro sipas vendimit te fundit te qeverise.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni