Kreu Financa Ministria e Financave ua rikujton se sot pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori

Ministria e Financave ua rikujton se sot pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Trasnfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesës,

Me datë 25 të çdo muaji do te ekzekutohen pagesat për lehonat dhe të papunat, si dhe shtesat për fëmijë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni