Kreu Ekonomi Ministria e Kulturës, njofton që ka anuluar të gjitha thirrjet publike për mbështetje financiare

Ministria e Kulturës, njofton që ka anuluar të gjitha thirrjet publike për mbështetje financiare

nga Flamur Berisha

Edhe pse për këto në thirrje janë mbledhur komisione dhe i kanë vlerësuar aplikacionet e dërguara nga OJQ-të e Kosovës, dhe i kanë shpallur listat e fituesve që do të mbështeten, pas ndrrimit të qeverive me ardhjen e Ministrit të ri Hajrulla Çeku, të gjitha thirrjet janë anuluar shkruan Konsulenca.net

Dokumentet:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni