Kreu Ekonomi Ministria e Tregtise tregon se cilat biznese kane te drejte te aplikojne per grande!

Ministria e Tregtise tregon se cilat biznese kane te drejte te aplikojne per grande!

nga Flamur Berisha

Ministrja Hajdari fton bizneset të aplikojnë në tri grant-skemat për subvencionim të bizneseve, në vlerë prej 3 milionë e 650 mijë euroshMinistrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka mbajtur konferencë për media.

Qëllimi i konferencës ishte që të informohet opinionin publik për lansimin e tri grant-skemave për subvencionim të bizneseve (NMVM), në vlerë prej 3 milionë e 650 mijë eurosh.Komunikata e plotë: https://mint.rks-gov.net/Page.aspx?id=1,3,1185

Ju gjithashtu mund të pëlqeni