Kreu Ekonomi Ndahen mjete për disa kategori, nga programi për Rimëkëmbje Ekonomike.

Ndahen mjete për disa kategori, nga programi për Rimëkëmbje Ekonomike.

nga Flamur Berisha

Qeveria në detyrë e Kosovës, ka ndarë mjetet për disa kategori, nga programi për Rimëkëmbje Ekonomike.

Ministrja në detyrë e Financave, Hykmete Bajrami ka treguar se ndarja e mjeteve është për punëtoret arsimor, shëndetësor, zjarrfikësve dhe ata të policisë.

“Ndahen 3 milionë euro te Ministria e Arsimit që përfshinë të gjithë personelin të përfshirë në arsimin primar e sekodar, 700 mijë euro për zyrtarët policor ndahen mjete shtesë, 100 euro për punëtorët e zjarrfikësve për dy muaj shkurte mars. Për sektorin shëndetësor 100 mijë euro për stafin që paguhet nga Karitas dhe për punëtorët teknik të sektorit privat ndahen shtësa prej 150 mijë euro”, ka thënë ajo.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni