Kreu Financa Ne cilin muaj do ti marrin shtesat nga 100€ pensionistet dhe skemat sociale?

Ne cilin muaj do ti marrin shtesat nga 100€ pensionistet dhe skemat sociale?

nga Kontabilisti

Shtesat prej 100 euro per pensionistet dhe skemat sociale do te ndahen ne muajin shtator 2022. /kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni