Kreu Ekonomi Nënshkruhen kontratat e para të përfituesve të Programit për Zhvillim Rural 2020-2021

Nënshkruhen kontratat e para të përfituesve të Programit për Zhvillim Rural 2020-2021

nga Flamur Berisha

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka bërë nënshkrimin e kontratave të para të përfituesve të Programit për Zhvillim Rural 2020-21.

Pjesë e kësaj ceremonie ishte edhe kryeministri Avdullah Hoti, i cili tha se bujqësi është në vëmendjen e ekzekutivit që udhëheqë.

“Bujqësia po e merr vëmendjen e plotë që duhet të ketë, përtej kësaj edhe përmes fondit për rimëkëmbje ekonomike”, tha ai.

Ndërsa, ministri, Besian Mustafa tha se dikasteri i tij ia ka dalë në mbështetje bujqve në këtë periudhë pandemie.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni