Kreu Ekonomi Nëse e vendosi sot llogarine bankare të biznesit në sistemin EDI. A me takojnë 290€?

Nëse e vendosi sot llogarine bankare të biznesit në sistemin EDI. A me takojnë 290€?

nga Flamur Berisha

Te gjitha bizneset qe i kane plotesuar kriteret sipas vendimit te qeverise, pranohet qe bizneset edhe ne ditet ne vijim ti perditesojme te dhenat me sistemin EDi te ATK-se dhe keshtu automatikisht do ju transferohen 290 euro per punetor.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni