Kreu Ekonomi Nëse keni ende Nokia 3310, ju shpërblen kompania deri me 2,000 euro

Nëse keni ende Nokia 3310, ju shpërblen kompania deri me 2,000 euro

nga Flamur Berisha

Pasi të lexoni këtë lajm jemi të bindur se do të filloni nga kërkimet në çdo cep të shtëpisë.

Të gjithë ju që keni një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër mund të merrni deri në 2 mijë euro nga kompania.

Të gjithë ju që keni një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër mund të merrni deri në 2 mijë euro nga kompania.

Gjithashtu kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet ‘90 tani vlerësohet 1500 euro.

Ndërsa një iPod i gjeneratës së parë vlerësohet me 1 mijë euro dhe një ‘walkman’ i Sony 600 euro. Në krye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni