Kreu Financa Nese nuk ju kane dale ende shtesat prej 100 euro ne llogari bankare. Kjo eshte arsyeja

Nese nuk ju kane dale ende shtesat prej 100 euro ne llogari bankare. Kjo eshte arsyeja

nga Kontabilisti

Varësisht nga banka, mund të marrë pak kohë derisa mjetet të reflektohen në llogarinë bankare. Keshtu deklarohet Ministri Murati per vonesat qe po behen deri ne bartjen e mjeteve nga Llogaria e Thesarit tek llogaria e perfituesve. Pra ky proces pritet te perfundoj sot.

Ministri Murati deklarohet se kemi arritur të ekzekutojmë shtesat e njëhershme për të gjithë pensionmarrësit si në vijim:

– Pensionistët e moshës

– Kategoritë e luftës

– Pensionet për aftësi të kufizuara

– Pensionet familjare dhe të invaliditetit në punë, dhe

Pensionet e parakohshme, për ata që marrin më pak se 500 euro.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni