Kreu Financa Nesër (të ejtën) Ministria e Financave do të bejë ekzekutimin e pagesave për keto kategori

Nesër (të ejtën) Ministria e Financave do të bejë ekzekutimin e pagesave për keto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me daten 15 Korrik do te bejë ekzekutimin e pagesave muajin Dhjetor 2022 të skemave sociale dhe pensioneve raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni