Kreu Ekonomi Njoftim më rëndesi nga Departamenti i Tatimit ne Pronë!

Njoftim më rëndesi nga Departamenti i Tatimit ne Pronë!

nga Flamur Berisha

Regjistrohuni në E-Kosova për të mundësuar shtypjën e faturës online!

Për të mundësuar qasjën në shtypjën e faturës online, ju lutem që të regjistroheni sa ma parë në platformën E-Kosova. Për më shumë informata të detajuara për procesin e regjistrimit, ju lutem vizitoni linkun: https://ekosova.rks-gov.net/Home/FAQ dhe pastaj klikoni në rubrikën e parë të quajtur “Si mund të hapim një llogari në eKosova” dhe ndjekni hapat e mëtutjeshëm.

Së fundmi, ju lutem ta keni parasysh që procesi i regjistrimit dhe verifikimit të informatave tuaja të regjistrimit në eKosova mund të marrë kohë deri në disa ditë. 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni