Kreu Financa Njoftim më rëndesi nga Komisioni për ekonomi, Ndërmarrësi dhe Tregti

Njoftim më rëndesi nga Komisioni për ekonomi, Ndërmarrësi dhe Tregti

nga Kontabilisti

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti mban sot mbledhje e radhës, ndërsa në rend dite është edhe raportimi i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, lidhur me shqyrtimin e jashtëzakonshëm të tarifave të energjisë elektrike.

Mbledhja e Komisionit për Ekonomi do të mbahet në orën 11:00.

Rendi i ditës:

Miratimi i rendit të ditës;

Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 18.01.2022;

Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.08/L-074 për turizmin;

Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.08/L-075 për markat tregtare;

Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.08/L-076 për mbrojtjen e sekreteve tregtare;

Raportim i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, lidhur me shqyrtimin e jashtëzakonshëm të tarifave të energjisë elektrike;

Të ndryshme/Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni