Kreu Ekonomi Njoftim më rëndesi nga Ministri i Financave, Hekuran Murati

Njoftim më rëndesi nga Ministri i Financave, Hekuran Murati

nga Flamur Berisha

Pas plotësimit të të gjitha parakushteve, sot kemi pranuar transhin e dytë prej 50 milionë eurove nga Komisioni Evropian, në kuadër të marrëveshjes së huamarrjes për Asistencë Makro-Financiare.

Këto mjete do të na ndihmojnë në luftën ndaj pandemisë dhe për një rimëkëmbje ekonomike të shpejtë e të qëndrueshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni