Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Ministria e Financave!

Njoftim me rendesi nga Ministria e Financave!

nga Flamur Berisha

𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢 𝐢 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐚𝐯𝐞, 𝐏𝐮𝐧𝐞̈𝐬 𝐝𝐡𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫𝐞𝐯𝐞 𝐇𝐞𝐤𝐮𝐫𝐚𝐧 𝐌𝐮𝐫𝐚𝐭𝐢 𝐳𝐡𝐯𝐢𝐥𝐥𝐨𝐢 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐦 𝐯𝐢𝐫𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐦𝐞 𝐩𝐞̈𝐫𝐟𝐚𝐪𝐞̈𝐬𝐮𝐞𝐬 𝐭𝐞̈ 𝐅𝐌𝐍-𝐬𝐞̈

Prishtinë – 29 mars 2021 Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati zhvilloi sot takim virtual me FMN-në ku u diskutua për rritjen e bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve.Gjatë takimit Ministri, Hekuran Murati, i falënderoi përfaqësuesit e FMN-së për urimin dhe mirëpriti gatishmërinë e FMN-së për të bashkëpunuar dhe mbështetur Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve në realizimin e objektivave të Ministrisë të cilat janë në harmoni me objektivat e FMN-së.Ndërsa, përfaqësuesit e FMN-së e uruan Ministrin Murati për detyrën e re dhe shprehën gatishmërinë e tyre për rritjen e bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni