Kreu Biznes Njoftim me rendesi nga Ministria e Zhvillimit Rajonal

Njoftim me rendesi nga Ministria e Zhvillimit Rajonal

nga Flamur Berisha

Në kuadër të bashkëpunimit në mes të MZHR-së dhe OSCE për Programin e Punës Praktike për studentët e rijnë, njoftohen të interesuarit për mundësinë e aplikimit. Në vijim gjeni linkun për aplikim: https://www.osce.org/mission-in-kosovo/488845…

Thirrja është e hapur deri më datë 30.06.2021_______________________________

Ju gjithashtu mund të pëlqeni