Kreu Ekonomi Njoftim më rendesi per puntoret e sektorit privat dhe biznese

Njoftim më rendesi per puntoret e sektorit privat dhe biznese

nga Flamur Berisha

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati ka bërë të ditur e sot kanë ekzektuar pagesat për grupin e parë të punëtorëve që kanë përfituar nga subvencionimi i pave.

Këto pagesa vijnë vetëm një ditë nga mbyllja e afatit për aplikim për subvencionim të pagave si masë mbështëtëse e ekonomisë së vendit nga Qeveria.

Murati tutje theksoi se Komisioni është duke shqyrtuar edhe aplikacionet tjera në vazhdimësi, në mënyrë që edhe pagat për grupin tjetër të procesohen të premten.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni