Kreu Shpallje pune Njoftim nga Agjencia për Arsim dhe Aftësim Profesional dhe Arsimin e të Rriturve

Njoftim nga Agjencia për Arsim dhe Aftësim Profesional dhe Arsimin e të Rriturve

nga Flamur Berisha

Për të gjithë ata që janë interesuar, ju njoftojmë se Agjencia për Arsim dhe Aftësim Profesional dhe Arsimin e të Rriturve ka hapur konkursin për regjistrimin e kandidatëve të gjeneratës së katërt për nivelin e 5-të, të kualifikimit“Asistent për fëmijë/nxënës me nevoja të veçanta arsimore”, me kurrikulë nga BTEC dhe certifikim nga kompania më e madhe e arsimit në botë Pearson. APPK është përfaqësues zyrtarë i Pearson për Kosovë dhe Shqipëri.

Linkun e plote per aplikim e gjeni ketu: https://www.facebook.com/appkorg

Ju gjithashtu mund të pëlqeni