Kreu Ekonomi NJOFTIM NGA ATK: Sot eshte afati i fundit per deklarim dhe pagese!

NJOFTIM NGA ATK: Sot eshte afati i fundit per deklarim dhe pagese!

nga Flamur Berisha

Njoftohen te gjitha bizneset se sot me daten 15.03.2021 eshte afati i fundit per deklarim te tatimeve si: WR, WM. Njeashtu eshte edhe afati i fundit per pagese te ketyre dy tatimeve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni