Kreu Ekonomi Njoftim nga KEDS (22.08.2022)

Njoftim nga KEDS (22.08.2022)

nga Kontabilisti

NJOFTIM si pasojë e motit të keq me reshje të mëdha të shiut dhe erë të fuqishme kemi disa dalje të tensionit të mesëm jashtë punës dhe si rrjedhojë ka edhe prishje.Ekipet e KEDS janë në terren në numër të shtuar për të vepruar sa më shpejt në identifikimin e prishjeve dhe rregullimin e tyre. Numri i ekipeve do të vazhdojë të rritet dhe shpërndahet në bazë të nevojave të terrenit.Ju faleminderit për mirëkuptim!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni