Kreu Ekonomi Njoftim nga KEDS. keto dy dite do te nderprehet rryma ne keto vende

Njoftim nga KEDS. keto dy dite do te nderprehet rryma ne keto vende

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari i ndërprerje së energjisë elektrike sipas rajoneve:

03.08.2022

Gjilan

1.

NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalj  10 kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014)  prej orës 11:00 – 11:15 dhe nga ora 14:30 -14:45

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës), TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës), TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I), TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 kV Gjilani 5

Nga Dalja  10 kV J14 Rrethi do te nderprehet:

NS 10/0.4kV TS Ukshini (kod: 63000014058) nga ora 11:00 deri ora 14:45

Vendet: TSB- 058  Ukshini (rr. e Prishtinës)

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të tensionit të ulët në nënstacion, evitim rreziku.

04.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) – (H10 dhe H06)  do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj III (kodi 400420) dhe pa tension mbeten daljet 10kV nga ora 11:00  deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: 12 Qershori, 15 Shkurti (një pjesë), Agim Matoshi (një pjesë), Asim Vokshi (një pjesë), Avdyl Dura, Besim Rexhepi, Dëshmorët e Kombit, e Ilirisë, Ejup Statovci (një pjesë), Enver Topalli, Xhemajl Kada (një pjesë), Hamëz Jashari, Imri Halili (një pjesë), Indrit Cara (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Rifat Berisha (një pjesë), Xhemajl Kada (një pjesë) dhe Saranda (një pjesë), Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë),ef Jubani (një pjesë), Agim Prodani (një pjesë), Ali Hadri, Beq Heta (një pjesë), Besim Rexhepi (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Elhami Hasani (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Faik Rexha (një pjesë), Gramozi (një pjesë), Gursel e Bajram Sylejmani, Hajdin Matoshi (një pjesë), Imri Halili, Lagjja e Qiraxhive, Liman Reka, Luigj Gurakuqi (një pjesë), Mujo Ulqinaku (një pjesë), Nekadin (një pjesë), Rexhë Berisha (një pjesë), Riza Matoshi (një pjesë), Rrezak Shala, Sylejman Pitarka (një pjesë), Vezir Jashari, Viktor Hygo (një pjesë), Xhyli Semaja (një pjesë); fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë), Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët, Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Epërme dhe e Poshtme, Zaskok, Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Çardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varoshi.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

Nga  TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Harilaqi (Kodi: 41048003) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

3.

Nga NS 35/10kV Shtime  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica  (kodi: 41046001) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve,  izolatorëve  dhe riparimi i shtyllës.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10[kV]  Artanë do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Bunjakët (kodi: 60024002 )  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Bunjak (një pjesë) dhe Marevc, Miniera.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive- zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, dhe ducimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/35/10kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Smira (kodi: 61067006) nga ora 09:00 – 14:00.

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smirë Kulla dhe  Smira Depo.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stac. Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës    10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjoca.j

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Koliq do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Koliqi   (kodi: 14016002 )  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 220/35/10 kV Podujeva  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica   (kodi 14000011 ) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.
TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Krusha (Kodi: 30034011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive   (ndërrim/përforcimi i shtyllave, dhe shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dogana (kodi 30035007) prej orës 09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Dogana, Vermicë  dhe Shkozë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

LP 10kV Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive  (Kodi: 81000004) nga ora 09:00 – 16:00.

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

04.08.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës    11:00 – 12:00  dhe nga ora 14:00 – 15:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashevc, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj nga Dalja 10kV Qirezi   do të ndërprehen prej orës 11:00 – 15:00

TS 10/0.4 Dashevcë (kodi74000004012)

TS 10/0.4 Baks Muqolli (kodi74000004013)

TS 10/0.4 Baks Shaqiri (kodi74000004014)

TS 10/0.4 Baks te Xhamia (kodi74000004015)

TS 10/0.4 Baks Dushku (kodi74000004016)

TS 10/0.4 Prellovcë-1 (kodi74000004017)

TS 10/0.4 Prellovcë-2 (kodi74000004018)

TS 10/0.4 Krasaliqë-2 (kodi74000004020)

TS 10/0.4 Baks Jakupi (kodi74000004021)

TS 10/0.4 Qirez Qendra (kodi74000004022)

TS 10/0.4 Qirez Qendra (kodi74000004043)

TS 10/0.4 Qirez Prekazët (kodi74000004023)

TS 10/0.4 Qirez Muhaxhert (kodi74000004024)

TS 10/0.4 Kozhicë (kodi74000004025)

TS 10/0.4 Krasmirovcë (kodi74000004026)

TS 10/0.4 Qirez Hyseni (kodi74000004027)

TS 10/0.4 Likoshan-1 (kodi74000004028)

TS 10/0.4 Likoshan-2 (kodi74000004029)

TS 10/0.4 Gradicë-1 (kodi74000004030)

TS 10/0.4 Gradicë e Ulët-2 (kodi74000004031)

TS 10/0.4 Godancë (kodi74000004032)

TS 10/0.4 Likoshan e Re (kodi74000004033)

TS 10/0.4 Gradicë Bradiqët (kodi74000004034)

TS 10/0.4 Kozhicë e Re (kodi74000004035)

TS 10/0.4 Fazliu-Gradicë (kodi74000004036)

TS 10/0.4 Dervishi-Gradicë (kodi74000004037)

TS 10/0.4 Graniti Com (kodi74000004038)

TS 10/0.4 Berat Lushtaku (kodi74000004039)

TS 10/0.4 Gradicë (Sabri Fazliu) (kodi74000004041)

Vendet:  Dashevc, Krasaliq, Baks, Qirez, Prellofcë, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc, Agro Florentina dhe Graniti Com.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekte investive, kalimi nga LP 10 kV ekzistues në LP 10(20) kV të ri.

04.08.2022

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu II (kodi: 54000007) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni