Kreu Ekonomi Njoftim nga KEDS. Keto jane vendet qe nuk do te kene rryme sot (shiko ketu)

Njoftim nga KEDS. Keto jane vendet qe nuk do te kene rryme sot (shiko ketu)

nga Kontabilisti

KEDS ka njoftuar për vendet ku sot dhe nesër do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet, raporton Sinjali.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Orari për sot:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Rubovci (kodi: 62000003) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, për dislokimin e rrjetit pasi shtyllat e vjetra janë afër rrëzimit.

Orari për nesër:

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Betonjerka Ramiz Sadiku (kodi:12000023105) nga ora 08:00 deri 09:00

Vendet: Dy (2) konsumatorë komercialë.

Arsyeja: Vendosja e bazës së siguresave të tensionit te ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Kodra e Trimave – 8 (kodi: 13000016035) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr. Vlora pjesërisht, rr. Rugova pjesërisht dhe rr. Kuksi pjesërisht.

Arsyeja: Lidhja e furnizimit të ri për Albi Market dhe Banesa dhe eliminimi i vërejtjeve nga Pranimi teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) në dy termine nga 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lluzhan Policia 2 (kodi: 14000010097) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lagje ne aferisi te stacionit te Policise ne fsh LLuzhan.

Arsyeja: Vendosja e konzollës së tensionit të mesëm, realizimi i lidhjeve në largpërçues, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Grand Store (kodi: 19000030) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI-Veterniku, Lagjja ,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje- bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

/GazetaSinjali/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni