Kreu Financa Njoftim nga Ministri i Financave per punonjesit e sektorit privat te punesuar permes superpuna

Njoftim nga Ministri i Financave per punonjesit e sektorit privat te punesuar permes superpuna

nga Kontabilisti

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka njoftuar se gjatë muajit mars në platformën “Superpuna” janë gati dy mijë të punësuar.

“Për muajin mars, janë gati 2 mijë të punësuar e të validuar në #superpuna, për punësimin e të cilëve tashmë është proceduar subvencioni”, njofton Murati.

Murati ka thënë mbi 51 për qind të të punësuar i takojnë gjinisë fëmrore.

“Pra përveç adresimit të problemit të punësimit të të rinjve në përgjithësi, superpuna po ndihmon edhe në rritjen e punësimit për vajzat e gratë në veçanti. Punë dhe drejtësi!”, shton tutje ministri i Financave.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHekuranMurati%2Fposts%2Fpfbid025YLn1v1XSV4431JkfBkspJ3K4XxUYPrbTNB9RFk7GSowhLExT91hoizTWhBWLF3gl&show_text=true&width=500

Ju gjithashtu mund të pëlqeni