Kreu Ekonomi Njoftim nga Ministria e Financave (04.06.2021)

Njoftim nga Ministria e Financave (04.06.2021)

nga Flamur Berisha

Ministria e Financave njofton opinionin publik se me daten 04.06.2021 (sod) do te mbahet:

Interpelancë parlamentare me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati për çështjen: “Falja e gjobave bizneseve të prekura nga situata me COVID-19”.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni