Kreu Financa Njoftim nga Ministria e Financave 08.08.2022

Njoftim nga Ministria e Financave 08.08.2022

nga Kontabilisti

Mbahet ceremonia për ndarjen e tableteve për Qendrat për Punë Sociale

Sot u mbajtë ceremonia e ndarjes së tabletëve për punonjësit e shërbimeve sociale, në kuadër të projektit “Lehtësimi i ndikimit të COVID-19 në jetën e fëmijëve dhe familjeve në Ballkanin Perëndimor”.

Ky projekt, i cili zbatohet në bashkëpunim me Zyrën e BE-së dhe Zyrën e UNICEF-it në Kosovë, synon adresimin e sfidave të shkaktuara nga situata pandemike përmes ngritjes së kapaciteteve të Qendrave për Punë… Shiko më shumë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni