Kreu Financa Njoftim nga Ministria e Financave. Afati i fundit per aplikim eshte 26 maj 2022

Njoftim nga Ministria e Financave. Afati i fundit per aplikim eshte 26 maj 2022

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 26 maj 2022 do të mbahet ankandi i gjashtë i Letrave me Vlerë për vitin 2022.

Në këtë ankand, do të emetohen obligacione me maturitet 2 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro. Investimi në obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (2 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës.

/Buletini Ekonomik/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni